Τι προσφέρουμε

Είναι η ιστοσελίδα σας παλιά, κουρασμένη, βαρετή, ή δεν είναι τόσο λειτουργική όσο θα θέλατε, ή δεν έχετε μια ιστοσελίδα για να αρχίσει ; Αν ναι, ο γκουρού υπολογιστών μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών έτοιμοι να δώσουν νέα πνοή στην επιχείρησή σας και να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, και να μπείτε δυνατά στην ψηφιακή εποχή. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να εξασφαλίστεί ότι είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το τελικό προϊόν.

Κατασκευή websites

Αποκτήστε την δική σας σελίδα επαγγελματική ή προσωπική με 300 ευρω! Αποκτήστε το δικό σας e-shop με 100 ευρω τον χρόνο και όχι πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ. Οταν θα έχετε δώσει σε εμας τουλάχιστον 1000 ευρώ που ζητάνε άλλοι για κατασκευή eshop θα έχουν περάσει 10 χρόνια οπότε θα έχετε αλλάξει και eshop. Τηλεφωνήστε μας για πληροφορίες!

Τεχνική υποστήριξη

Προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη . Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και συμμετέχουν συνέχεια σε σεμινάρια για την συνεχή βελτιωσή τους.

Computer Services

Προσφέρουμε μια σειρά απο υπηρεσιες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να εποφεληθούν οιπερισσότεροι χρήστες. Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από την εγκατάσταση του υλικού, την επισκευή των windows ή λειτουργικού mac καθώς και ασύρματα θέματα.

Computer support

Όταν χρειάζεστε υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών, καλέστε Computerguru! Είμαστε εδώ για σας 7 ημέρες την εβδομάδα. Οπου και αν μένετε , έχουμε την τεχνογνοσία που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας.

Επισκευή PC

Είτε χρειάζεστε μια γρήγορη λύση, ή κάποια σοβαρή επισκευή του υπολογιστή, έχουμε τη λύση. Δώστε στους computerguru μια κλήση σήμερα!

Βοήθεια

Αν ψάχνετε για κάποιες βασικές πληροφορίες βοήθειας για τον υπολογιστή σας, ενημερώστε μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με τον υπολογιστή.

picture "Ελάτε να κάνουμε μαζί το όνειρό σας πραγματικότητα, η ομάδα μας σας περιμένει για να κάνει την κατασκευή eshop εύκολη υπόθεση για εσάς."

 

picture "Συντηρούμε δεκάδες (μερικές φορές εκατοντάδες) των υπολογιστών κάθε μήνα, έτσι έχουμε την τάση να πάρουμε μια αρκετά καλή εικόνα του τι συμβαίνει «εκεί έξω» στον πραγματικό κόσμο των προσωπικών υπολογιστών."