Λίγα λόγια για εμάς

Ύψιστη προτεραιότητα της computer guru είναι oi ικανοποιημένοι πελάτες. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλιστεί ότι οι λύσεις που παρέχουμε είναι προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες και τις προκλήσεις σας. Η εταιρεία μας πάντα εξελίσσεται καθώς οι ανάγκες των πελατών μας αλλάζουν. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες, την τεχνολογία και τις εξελίξεις στον κλάδο.

 

Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρείες στην Αθήνα που υποστηρίζουν πολλούς τύπους υπολογιστών ή την αντιμετώπιση των τύπων των προβλημάτων που κάνουμε.Επιπλέον προσφέρουμε δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και δωρεάν διάγνωση. Προσφέρουμε επίσης εκπτώσεις σε φοιτητές και άνεργους.

 


 

 

picture "Ελάτε να κάνουμε μαζί το όνειρό σας πραγματικότητα, η ομάδα μας σας περιμένει για να κάνει την κατασκευή eshop εύκολη υπόθεση για εσάς."

 

 

picture "Συντηρούμε δεκάδες (μερικές φορές εκατοντάδες) των υπολογιστών κάθε μήνα, έτσι έχουμε την τάση να πάρουμε μια αρκετά καλή εικόνα του τι συμβαίνει «εκεί έξω» στον πραγματικό κόσμο των προσωπικών υπολογιστών."